Am publicat acest podcast cu acordul școlii în care am învățat, care la rândul ei a obținut acordul de la postul de televiziune menționat mai sus pentru distribuirea acestui material în mediul online. Am făcut-o pentru că această instituție chiar merită să fie promovată. Acest spot publicitar nu prezintă lucrurile într-un mod exagerat, așa cum obișnuiesc multe dintre ele să o facă, ci purul adevăr. Spun asta pentru că am învățat doisprezece ani acolo, plus patru ani de grădiniță, prin urmare știu cum stau lucrurile.
Am arătat în acest podcast cum se joacă Audio Rally Racing, unul dintre jocurile dezvoltate de TiconBlu.
Deși comentariile pe marginea acestui joc sunt în limba română, și un vorbitor de engleză poate înțelege ce se întâmplă, fiindcă acest joc este bazat pe selfvoice (vine la pachet cu o voce care dă indicații în limba engleză).
Dacă vrei să descarci jocul din AppStore, intră aici.
Happy gaming!
În acest podcast, eu și Oana Ghiban (Lucy) prezentăm un joculeț de pe o platformă rusească de jocuri de tipul board game și card game, numită Tiflo Space. Este similară cu platforma americană RS Games sau cu cea elvețiană Playroom.
Vă doresc audiție plăcută și, cine știe, poate ne vedem acolo și facem o milă! Am conturi și pe platformele menționate mai sus. Acolo putem să jucăm, pelângă jocul de mile, și jocuri precum Monopoly, Uno, Poker Texas Holdem, Battleship, Farkle, Citadels, Quiz Party și Slot Machine. Dați un semn!
Aceasta este o miniserie de podcast-uri făcută de Mădălin Grădinaru, un prieten de-al meu. Cu speranța că aceste podcast-uri vor ajunge la cât mai mulți, le-am publicat pe acest site, bineînțeles cu acordul lui.
Poate că tu, dragă cititorule, te întrebi ce este Crazy Party. Ei bine, o să te lămuresc acum. Pe scurt, Crazy Party este o suită cu peste 200 de minigame-uri și jocuri de tip battle card game. El poate fi jucat atât offline, cât și online. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre el, poți vizita această pagină.
Mai jos este lista de podcast-uri. Episoadele sunt numerotate de la 1 la 8. Dacă vor fi noi episoade disponibile, acestea vor fi publicate aici.
Notă: episodul 8 a fost realizat de Ionuț Bogdan.
În acest podcast îți voi prezenta un podcatcher pentru sistemul de operare Windows, pe care nevăzătorii îl pot folosi cu ușurință. Eu unul îl recomand cu căldură. Aseară l-am descoperit și eu grație lui Adrian Tămășan, care a făcut un podcast în care a prezentat acest program. Acest podcast poate fi ascultat aici.
Acest program poate fi descărcat de aici
Sper să îți fie de folos!
De mai bine de o lună n-am mai pus ceva pe site, însă astăzi vin cu un podcast nou-nouț în care prezint jocul audio Ear Hockey, dezvoltat de gigantul din Redmond. Jocul este simplu, trebuie doar să lansezi mingea și să ai grijă să o prinzi la timp când se întoarce la tine. Faptul că se află în portofoliul Microsoft îi crează jocului o reputație mai mare. Pe această pagină poți afla mai multe detalii despre acest proiect. Sper să-ți placă podcast-ul și, cine știe, poate facem un meci!
Cash Reader este o aplicație cu ajutorul căreia un nevăzător sau o persoană cu deficiențe de vedere poate afla valoarea banilor pe care îi are în mână. Pur și simplu trebuie să-i pună în dreptul camerei telefonului, iar valoarea acestora va fi indicată cu ajutorul VoiceOver sau TalkBack, prin vibrații și prin afișarea acesteia pe ecran cu scris mare. Puteți afla mai multe detalii vizitând site-ul aplicației, pe care-l găsiți în secțiunea de link-uri utile.
În acest podcast explic cum se utilizează programul Talking Timer dezvoltat de Nick Adamson, cel care a dezvoltat, printre altele, și simulatorul de metrouri Tube Sim. Audiție plăcută!